top of page

Helaing för mig innebär att erbjuda kropp och sinne en plats att läka. Healing kan ske på många olika vis och det fina är att vår kropp ständigt förnyas vilket innebär att den också kan läka. Men oftast behövs det en förändring för att läkningen ska kunna ske och bli bestående. Om vi gör som vi alltid gjort kan vi inte förvänta oss ett nytt resultat, men om vi förändrar en aspekt kan det påverka allting. 

 

Att kunna erbjuda en plats där kropp och sinne får slappna av och återkoppla till hjärtats kraft och visdom är grunden i all läkning. Allting som existerar har en specifik frekvens, en vibration. Låt oss likna det med en radiokanal, vi kan ställa in vilken frekvens och därmed radiostation vi vill ansluta oss till. Detsamma gäller för oss, vilken frekvens vi ställer in oss på avgör vad vi får till oss.

Vi kan vidare se olika känslomässiga tillstånd som radiokanaler, hög frekvens ger härliga läkande känslor medans lägre frekvens gör oss mer mottagliga för stress och därmed skador och sjukdomar.

thumbnail_13891916_1776973339191238_1138

Här handlar det mycket om vanor, saker faller lätt in i rutiner och det gäller också våra känslomässiga mönster. Det är en träning att bli medveten och aktivt välja att ändra kanal för att uppnå läkning. För varje gång vi gör ett nytt val, upplever något nytt eller lär oss något nytt så ändras synapserna, kopplingarna, i vår hjärna. Och ju oftare vi återskapar eller återupplever detta nya så skapar vi starkare kopplingar och tillslut har vi skapat en ny vana. 

Hur hänger då detta ihop med healing?

Jo, så som jag jobbar med healing är att jag kanaliserar en högre frekvens som kan hjälpa dig att höjas i frekvens tillåta läkning att ske. Jag fokuserar inte på vad som behöver läkas utan hjälper kroppen nå den plats där den själv kan börja läka. Kroppen är intelligent och vi behöver ge den förutsättningen att uttnyttja den intelligensen. Och genom att höja frekvense, göra en förändring, så bildas nya synapser och kan du sedan gå tillbaka och återuppleva det förhöjda tillståndet kommer du för varje gång stärka kopplingarna och ge din kropp förutsättning att fortsätta läkas. 

Det finns vidare många olika definitioner och läror gällande healing och jag har gått utbildning i något som heter Reconnecive Healing samt Schamansk healing. Någon som vidare har en stor influens är kring hur jag ser och arbetar kring healing är neuroforskaren och kvantfysikern Dr. Joe Dispenza som väldigt bra förklarar hur läkning kan ske genom förhöjning av känslomässigt tillstånd. För dig som är vidare intresserad av dr. Joe Dispenza kan jag rekommendera att se HÄR.

Hur går det till?

En healingsession kan genomföras även på distans. Processen är densamma oavsett om vi personligen träffas eller ej. Du kommer att få ligga ner på rygg på massagebänken, eller säng/soffa- vad som fungerar för Dig om sessionen genomförs på distans. Du kommer vara fullt påklädd och ingen beröring sker, lössittande och bekväma kläder rekommenderas för optimal avslappning. Sessionen tar ca 45. Din investering är 600sek. Reconnective healing kan för tillfället erbjudas på distans eller via hembesök efter överenskommelse.

För mer information om reconnective healing klicka HÄR

"If you’re lucky, your healing will come in the form you anticipate. If you’re really lucky, your healing will come in a form you’ve not even dreamed of"

-Eric Pearl

bottom of page