Sörgärdetvägen 15

44195 Alingsås

Sweden

Leverin@hotmail.se

+46738189243

© 2016 av Malin Leverin.

Reconnective Healing är ett sätt att återskapa balans genom ett

omfattande spektrum av frekvenser som består av energi, ljus

och information. Energi är vad vi är, vår själ och fysiska kropp.

Ljus är kommunikationen mellan oss och universum.

Informationen kommer genom interaktionen med energi och

ljus. När reconnective healingfrekvenserna samverkar med vår

energikropp utstrålar vi och vibrerar på en högre nivå av ljus.

Detta har visats omstrukturera vårt DNA vilket resulterar i en utstrålning av mätbart högre nivåer av biofytoniskt ljus. Hela vårt väsen genomsyras av detta biofytoniska fält och det skapar kommunikation och sammankoppling av celler, vävnader och organ i vår kropp.

 

Biofytonisk ljuskommunikation är likvärdigt med vårt nervsystem- fast snabbare då informationen färdas med ljus. I dess resonans med vårt DNA och jordens rutnät av kraftlinjer skapas en samverkan mellan vår kropp, själ och omgivning. 

MENY

The Reconnection är en process som endast görs en gång i livet och det är ett uppsnabbat utbyte av energi, ljus och information som återkopplar kroppens meridianer med jordens leylinjer och kraftnät. Det är en process som knyter samman oss med en tidlös intelligens- universum/källan/Gud... Återkopplingen rekommenderas när du känner dig redo för en förändring, när du söker efter din väg i livet eller vill accelera fram om du redan känner att du är på rätt väg. Vad som ofta upplevs efter återkopplingen är en annan synkronicitet. Att pusselbitarna faller på plats. 

"If you’re lucky, your healing will come in the form you anticipate. If you’re really lucky, your healing will come in a form you’ve not even dreamed of"

-Eric Pearl

Hur går det till?

En healingsession kan genomföras även på distans. Processen är densamma oavsett om vi personligen träffas eller ej. Du kommer att få ligga ner på rygg på massagebänken, eller säng/soffa- vad som fungerar för Dig om sessionen genomförs på distans. Du kommer vara fullt påklädd och ingen beröring sker, lössittande och bekväma kläder rekommenderas för optimal avslappning. Sessionen tar ca 45. Din investering är 600sek. Reconnective healing kan för tillfället erbjudas på distans eller via hembesök efter överenskommelse.

The Reconnection är uppdelad på två sessioner om ca 45 minuter med minst en natts mellanrum och max 72 timmar. Sessionen sker på samma vis som vid healing men aldrig på distans. Din investering är 333 euro, vilket är samma över hela världen.

The Reconnection bokar vi tillsammans så att det passar med dagar då den andra sessionen ska genomföras kort inpå. Fördelaktigt med hembesök, hos mig eller hos dig.

För mer information om reconnective healing/the reconnection klicka HÄR