top of page

Detta är en helt magisk upplevelse för dig som är sugen på något utöver det vanliga. För dig som har ett sug att ta ett steg framåt, för dig som vill mer- som vill utvecklas och utmana gränsen för vad som är möjligt. Eventet erbjuder en upplevelse där du blir medveten om din inre styrka. Där du får verktyg att snabbt ändra ditt tillstånd och ta dig förbi utmaningar.

Under ett förberedande seminarium kommer vi tillsammans att bygga upp vår energi för att tillslut våga ta oss an utmaningen att gå på glödande kol. Vi kommer att utforska och bemöta olika rädslor, begränsande övertygelser och värderingar som hindrar oss från att komma framåt. För genom att bli medveten om dom och acceptera dom så får vi också en möjlighet att transformera dom och styra den energin i en riktning som gynnar oss. Rädslor är en möjlighet till utveckling, det är en dans som vi kan lära oss att leda.

Eventet passar för team-building, företagsevent, insamling för välgörenhet, vänskapsgäng... Utformningen och upplägget diskuterar vi tillsammans för att få ut det mesta möjliga utefter förutsättningarna. Kontakta mig redan idag för mer information.

"You can walk on fire if the one in Your heart is greater than the one under Your feet"

- Joe High

Ännu ej tillgängligt. Håll utkik efter starterbjudande!

bottom of page